Spor Yapmak Sizden Destek Başkanımız Mesut Üner’den

Çatalca Belediyesi Spor Akademisinde spor yapma fırsatı bulan öğrencilerimizle sohbet edip, başarılar dileyen Başkanımız Mesut Üner, spor malzemesi dağıtımında bulundu.

Sağlıklı bir nesil yetiştirmek, çocuk ve gençlerimizin spora ilgilerini arttırarak kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak adına birçok çalışma yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner spora ve sporculara destek olmaya devam ediyor.

Başkanımızdan takımlarımıza malzeme hediyesi

Yaklaşık 1500’e yakın çocuk ve gencin eğitim aldığı Belediyemiz Spor Akademisi’nde, sporcularımız ve tüm branş antrenörleri ile bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, sohbet ederek antrenmanlarını izledi. Sporcularımıza ve eğitmenlerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkanımız Mesut Üner, “Sizler yeter ki spor yapın bizler her zaman sizleri destekleyecek yanınızda olacağız” diyerek spor malzemeleri dağıtımında bulundu.

Spor malzemelerine kavuşan öğrencilerimiz büyük sevinç yaşarken, hediyesinden dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.