Su depolarında rutin bakımlar yapılıyor

Çatalca Belediyesi vatandaşların temiz ve sağlıklı su kullanmalarını sağlamak için su depolarındaki rutin bakım, onarım, temizlik ve boya çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son olarak Çatalca Çakıl Mahallesindeki depoların iç, dış temizlikleri yapılırken çevre düzenlemeleri de tamamlandı. Yetkililer Çatalca’nın tüm mahallelerindeki depoların tek tek temizlenip bakımının yapılacağını belirtti.

Temiz ve sağlıklı su

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, su kayıplarını en aza indirmek, vatandaşlara sağlıklı su vermek amacıyla ilçede bulunan su depolarının bakım ve onarımının yapıldığını belirterek, “İlçemizdeki su depolarımızın bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri gidererek vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı su hizmeti vermek için çalışıyoruz. İçme suyu depolarının mevcut pompaları ile mekanik ekipmanların ve depoların genel bakım ve onarımının yanı sıra dış cephe ve çevre düzenlemesi yapılarak, vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve temiz içme suyu imkânı sağlanıyor. Depoların iç haznelerinin temizliği, bakım ve onarım işi beraberinde depoların tel örgü ile çevrilme işlerini gerçekleştiriyoruz. Daha önceden çevre çitleri bulunan depolarda da çitlerin boyanması sağlanıyor. Bu depoların iç haznelerinin duvar yalıtımları, temizlikleri, paslanmış demir aksamlarının yenilenmesi ve depo yollarının yapımı ile ilgili çalışmalar ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor” dedi.