Subaşı İlköğretim Okulu'nda Yaşam ve Beceri Atölyesi Açıldı

Çatalca Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın Subaşı İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Yaşam ve Beceri Atölyesi’nin açılışına katıldı.

Subaşı İlköğretim Okulu’nda Merhum Süleyman Toptani anısına yapılan Yaşam ve Beceri Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Görsel Sanatlar, Akıl ve Zeka Oyunlarının bulunduğu Atölyenin açılışına; Çatalca Kaymakamımız İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner adına Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın katıldı.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın, Yaşam ve Beceri Atölyesi’nin çocuklarımızın görsel sanatlar, akıl ve zekâ gelişimine olanak sağlayacağını belirtti.  Başkan Yardımcımız, “Çocuklarımız geleceğimizdir” diyerek ilçemizde çocuklarımız ve gençlerimiz için büyük bir özveri ile çalışan Başkanımız Mesut Üner’in Yaşam ve Beceri Atölyemizin çocuklarımıza her alanında fayda sağlayacağını belirttiğini ve hayırlı olması dileklerini iletti.