Tavla Müdavimleri Çatalca’daki Turnuvada Buluştu

Tavla Müdavimleri Çatalca’daki Turnuvada Buluştu

Çatalca Belediyesi 20. Erguvan Festivali kapsamında yoğun katılımla gerçekleşen spor turnuvaları ve yarışmalar kıyasıya bir rekabete ev sahipliği yapıyor.
Çatalca Belediyesinin organizasyonuyla Mehmetçik Meydanı’nda bulunan otağ çadırında düzenlenen turnuvada tavla müdavimleri bir araya geldi.

Kıyasıya Mücadelelerde Zarlar Birincilik İçin Atıldı

Çok sayıda tavla severin katıldığı turnuvada çekilen kuranın ardından yapılan eşleşmelerle izleyiciler eşliğinde kıyasıya bir yarış başladı. İki gün süren turnuva kapsamında heyecanlı anların yaşandığı mücadelelerde zarlar son olarak birincilik için atıldı.

Çatalca’da Tavlanın Şampiyonu Belli Oldu

Çatalca Belediyesi 20. Erguvan Festivali Tavla Turnuvası çekişmeli maçlar sonucunda şampiyonunu belirledi. Çok sayıda tavla severin katıldığı turnuvada kıyasıya bir yarış halinde gerçekleşen turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından verildi.
Turnuvanın birincisi Oktay Kurhan olurken Nebiye Kemiker ikinci, Şenol Yüksel üçüncü oldu. Belediye Başkanımız Mesut Üner, turnuvanın birincisi Oktay Kurhan ile tavla oynamayı da ihmal etmedi.