Temizlik Çalışmaları İlçemiz Genelinde Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in vatandaşlarımızın daha temiz bir ilçede yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda başlatılan çevre temizlik çalışmaları hızını kesmeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından günlük olarak yapılan cadde, sokak, meydan süpürme, evsel atık toplama ve naklinin yapılması ile geri dönüşümü mümkün olan atıkların toplanması işlerine ilâve olarak, ilçemizin dört yanında çok sayıda ekiple temizlik ve bakım çalışmaları yürütülüyor.

Başkanımız Mesut Üner’den 7/24 hizmet

Başkanımız Mesut Üner’in ilçemize ve vatandaşlarımıza verdiği önem doğrultusunda sürdürdüğü 7/24 hizmet anlayışıyla çalışan ekiplerimiz, ilçe merkezinde ve mahallelerimizde dur durak demeden çalışmaya devam ediyor.

Ekipler yapmış oldukları temizlik çalışmaları kapsamında ot biçme, çöp toplama, yol yıkama ve yol süpürme gibi birçok farklı alanda hizmet vermeye devam ediyor. İlçemiz merkezinde ve mahallelerinde çalışmalar devam ederken yeşil alanlar yabani otlardan temizlenerek, görsel bakımdan daha iyi hale getiriliyor. Mahallelerimizde ibadethaneler, muhtarlıklar, park ve bahçeler gibi vatandaşlarımızın sık bulunduğu mevkilerde, temizlik ve bakım çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdüren ekiplerimiz süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği ve genel temizlik yaparak halkımızın kullanımına sunuyor.

Geri Dönüşümü Mümkün Olan Atıklar Kumbaraya

İlçe genelinde iri atıklar da (ev tadilatlarından çıkan moloz, budanmış ağaç dalları, kullanılmayan mobilya ve benzeri) Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından toplanarak Silivri Aktarma İstasyonu ile Seymen Düzenli Depolama Sahasına nakilleri sağlanıyor. Çöp sepetleri, konteynırı ve saklama kabinlerinin tamir ve bakımları da ekiplerimiz tarafından yapılırken geri dönüşümü mümkün olan atıkların kaynağından ayrı toplanması çalışmalarımız kapsamında ilçemizin belirli noktalarına atık ambalaj kumbaraları yerleştirildi.