Temizlikten Taviz Yok, Başkanımız Mesut Üner Uzak Yakın Mahalle Demiyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak için temizlik hizmetlerinden taviz vermiyor. İlçe merkezimizde ve Mahallelerimizde kapsamlı temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

Yaşadığımız yere, çevreye ve doğaya karşı duyarlı olmak gerektiğini ifade eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner,  “ Temiz Çevre, Temiz İlçe” ilkesiyle, ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde kapsamlı temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçe merkezinde yapılan temizlik çalışmalarının uzak yakın demeden mahallelerimizde de sürdürülmesine büyük önem veren Başkanımız Mesut Üner, halkımızın yoğun olarak kullandığı ortak alanların temizlenmesinin üzerinde de titizlikle duruyor.

Başkanımız Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

İlçe genelinde temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirten Başkanımız Mesut Üner, ekiplerimizin yaz-kış ayrımı yapmadan ilçemizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösterdiğini belirterek “Titizlikle yürüttüğümüz temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Vatandaşlarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz” sözleriyle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte ilçe merkezinde olduğu gibi mahallelerimizde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Ekiplerimiz, koordineli bir şekilde bir yandan rutin temizlik işlerini icra ederken, iş makineleri ile devam eden çöp kaldırma çalışmaları yanı sıra özel sorumluluk alanları belirli olan personelimiz de yaya olarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor, yollar tazyikli su ile yıkanarak, kırsal alanların temizliği yapılıyor.

İlçemizdeki İbadethaneler Titizlikle Temizleniyor

Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirmelerine olanak sağlamak amacıyla, ‘İbadethane Temizleme Aracı’ ve ekip oluşturan Belediye Başkanımız Mesut Üner, ibadethane temizleme çalışmalarının da büyük bir titizlikle yürütülmesini sağlıyor. İlçemizde bulunan ibadethanelerde temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla gerçekleştiren ekiplerimiz temizlik çalışmalarını ibadethanelerin bahçelerinde de gerçekleştiriyor.

Ekiplerimiz tarafından son olarak; Ormanlı, Başakköy, Hisarbeyli, Celepköy,Karacaköy, Gümüşpınar Camilerinde genel temizlik çalışması yapılırken aynı mahallelerimizde ve Akalan, Örcünlü, Yalıköy, Çakıl, Çiftlikköy, Oklalı mahallelerimizde iri atıklar toplandı, kırsal alan ve caddelerinde süpürme ve yıkama çalışmaları ile genel ve mıntıka temizliği yapıldı.

Temizlik ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalar vatandaşlarımız tarafından takdir toplarken vatandaşlarımız Başkanımız Mesut Üner’e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.