TEŞEKKÜRLER KANATSIZ MELEKLER

Özel gün ve haftalarda ortaya koyduğu etkinlik programlarıyla gönüllerde taht kuran Başkanımız Mesut Üner, ‘’Hemşireler Günü’’ etkinliğiyle de yine taraflı-tarafsız tüm Çatalca halkımızdan tam puan aldı.

Başta pandemi şartları olmak üzere, çok zorlu şartlarda görevini yapmaya çalışan hemşirelerimiz için uzun süredir böylesine keyifli program Çatalca’mızda hazırlanmamıştı. Bunu bilen ve farkında olan Başkanımız Mesut Üner, Kültür Etkinliklerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun’a talimat vererek çok özel yemekli bir eğlence programı hazırlanmasının talimatını verdi ve yine eksiksiz bir organizasyon daha gerçekleşmiş oldu. Çatalca Belediyemizin organize ettiği eğlence programında hemşirelerimiz, yenilen yemeğin ardından gönüllerince eğlenip, uzun süren pandemi sürecinin stresini üzerinden attı. Eğlence programımızın sonunda emektar sağlık çalışanlarımız hemşirelerimiz, Başkanımız Mesut Üner’e böylesine değerli bir jest için çok teşekkür ettiler.

Organize ettiği Hemşireler Günü Eğlencesi sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Zorlu pandemi sürecinde kahramanca mücadele eden sağlık ordumuzun fedakar neferlerinden hemşire kardeşlerimize Hemşireler Haftası’nda eğlence programı organize ettik. Sizler için ne yapsak, unutulmaz emeklerinizin karşısında az ve yarım kalır. Çatalca’mızda zorlu çalışma hayatınızda asla yürümeyeceksiniz. Sizlere minnettarız.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor