Tiyatro Kursu öğrencileri ayakta alkışlandı

Çatalca Belediyesi Tiyatro Kursu öğrencileri “Kırmızı Bantlı Kız” isimli oyunu başarıyla sahneledi.

Çatalca Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yaptığı çalışmalara ara vermeksizin devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın göreve geldiği günden itibaren verdiği talimatlar doğrultusunda açılan eğitim, spor ve sanat kurslarında her yaştan öğrenci eğitim alıyor.

2017-2018  eğitim öğretim döneminde Tiyatro Öğretmeni Bilge Yiğit’ten tiyatro eğitimi alan 131 öğrenci zaman zaman sahneledikleri oyunlarda gösterdikleri performansla izleyicilerden tam not alıyor.

Çatalca Belediyesi Eğitim Spor ve Sanat Okulları kapsamında Tiyatro Kursunda eğitim gören öğrenciler kurs kapanış törenleri kapsamında “ Kırmızı Bantlı Kız” adlı oyunu muhteşem bir şekilde sahneledi.

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla izlenen oyunda çoğunluğu çocuklardan oluşan tiyatro severler küçük yetenekleri ayakta alkışladı.