Tiyatro Kursu Öğrencileri izleyenleri büyüledi

Çatalca Belediyesi Tiyatro Kursu Öğrencileri, “Şimdi Oldu” isimli tiyatro oyununu başarıyla sahneledi.

Çatalca Belediyesi Tiyatro Kursu öğrencilerinin sergilediği, “Şimdi Oldu” isimli tiyatro oyunu, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini Bilge Parlak Yiğit’in yaptığı “Şimdi Oldu” isimli tiyatro oyununda, Deniz Armağan, Deniz Kuşçu, Ebru İlken, Eren Kuyumcu, Esra Coşkun, Gabriela Atalay, Itır Varoğlu, Malik Güler sahne aldı.

Ayakta alkışlandılar

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Tiyatro Kursuna katılarak eğitim alan öğrencilerin başarıyla sahnelediği oyunu, yoğun katılımla izleyen Çatalcalılar, genç oyuncuları ayakta alkışladı. İzleyiciler, genç oyuncuların tecrübeli tiyatro oyuncularını aratmadığını belirterek övgü dolu sözlerde bulundu.

Dünya Tiyatrolar Günü kutlandı

Çatalca  Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın yaptığı konuşmada,Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın tebrik mesajını iletti.Akın, oyuncuları kutlayarak onların şahsında tüm tiyatrocuların 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı.

Çatalca Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın’ın çiçek takdimi sonrası CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök başarılı tiyatrocuları kutlayarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlama mesajı içeren mektubunu oyunculara verdi.

Tiyatroseverler oyun sonunda yaptıkları açıklamada, Çatalca’ya bu tür etkinlikleri ve becerileri kazandırdıkları için Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya da teşekkürlerini ileterek emeği geçenleri kutladılar.