Tiyatro oyunu çocukları gülmekten kırdı geçirdi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın çocuklara armağanı olan birbirinden renkli, bilgilendirici ve eğlenceli sahnelerle dolu "Çocuk Tiyatroları" büyük beğeni topluyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın “Geleceğimiz çocuklarımızdır” sözleri ile yarınları teslim ettiği çocuklar, Başkan Cem Kara’nın çocuklara verdiği önem ve talimatlar doğrultusunda, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğlencesi bol oyunlar ile minikleri sevindirmeye devam ediyor. Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahnelenen, belirli konuların işlendiği oyunlar, miniklere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Hem eğlenceli hem de eğitici içerikleri sayesinde çocuklar tarafından ilgiyle seyredilen tiyatro oyunlarına bu hafta sonu, "Bir Tavuğun Günlüğü" isimli oyun sahnelendi. Karakterlerin komedi türünde canlandırıldığı oyun, salonda bulunan minik çocukları çok eğlendirdi. Salonu dolduran minik izleyiciler ve aileleri oyunu merakla takip ederken oyunda gerçekleşen repliklere katılarak gönüllerince eğlendiler.