Tüm Mücadelemiz Onlar Aç, Susuz, Hasta ve Yalnız Kalmasınlar Diye

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, tüm canlıların doğanın ve yaşamın bir parçası olduğunu ve hayatı onlarla paylaşmamız gerektiğini belirterek ilçemizde sevimli dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyor.

“İlçemizde sayıları başka ilçelerden getirilerek gizli gizli bırakılması nedeniyle fazla olsa da, onların aç, susuz ve hasta kalmamaları için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapmak en önce insanlık görevimizdir” diyen Başkanımız Mesut Üner, her gün rutin olarak can dostlarımıza mama ve su desteği sağlıyor.

İlçemiz merkez ve mahallelerinde Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sevimli dostlarımızın besleme çalışmaları aralıksız yapılırken aynı zamanda gerekli bakım ve tedavileri de veteriner hekimlerimizce gerçekleştiriliyor.

Pandemi döneminde de titizlikle yürütülen çalışmalarla sokak hayvanlarımıza; çevre, hayvan ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek hastalıkların üreme ve yayılmalarının önüne geçmek amacıyla koruyucu aşılama, iç ve dış parazit uygulamaları periyodik olarak yapıyor.

Tedavi desteği müdürlük binamızda veya yerinde verilirken, sevimli dostlarımızın sonrasındaki durumları da takip ediliyor.

Onları Mutlu Etmek O kadar Kolay Ki…

Ekiplerimiz dostlarımıza ilgi ve sevgiyle yaklaşıyor, onların sağlığına kavuşmaları, mutlu ve rahat bir yaşam sürmeleri için hizmet vermeye devam ediyor.

Sizler de onlar için bir el uzatıp bir kap yemek, bir kap su, sıcak bir yuva verebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.