Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonundan Başkanımız Mesut Üner’e Ziyaret

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’ndan Başkanımız Mesut Üner’e Ziyaret

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e Amatör Spor  Kulüplerine, spora ve sporcuya verdiği desteklerden ve her zaman sporcuların yanında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Nazik ziyaretleri nedeniyle Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez’e ve yönetimine teşekkür ediyorum. İlçemizde sporun gelişmesi ve ilerlemesi için maddi manevi destek vermeye devam edeceğiz. Hayata geçirmeyi planladığımız spor projelerimizle ilgili de Konfederasyonumuz ile iletişim halinde olacak ve fikir alışverişinde bulunacağız ”dedi.