Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Başkanımız Mesut Üner’i Ziyaret Etti

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Başkanımız Mesut Üner’i ziyaret ederek spora, sporcuya ve ata sporumuz olan güreşe verdiği önem ve destek ile  ilçemize kazandırdığı Güreş Salonundan dolayı teşekkür etti.

İlçemizde sporun yaşam biçimi olması ve çocuklarımızın spor ile büyümesi için birçok çalışma gerçekleştiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ziyaret etti.

Başkanımız Mesut Üner’e spora ve sporculara verdiği önem için teşekkür eden Federasyon Başkanı Aydın, ata sporumuz güreşin Çatalca’da başarıyla temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkanımız Mesut Üner tarafından yapılan Güreş Salonu’nun gezilmesiyle başlayan ziyarete Çatalca Güreş Ağası Şeref Tatlı’da eşlik etti.

Çatalca’da Güreşe Büyük Yatırım

Böylesine önemli bir tesisin Çatalca’ya kazandırılmasının Türk Sporu ve güreş açısından önemine değinen Federasyon Başkanı Musa Aydın, Başkanımız Mesut Üner’e ve katkılarından dolayı Güreş Ağası Şeref Tatlı’ya teşekkür etti. Yapılan bu güzel tesisin güreşe büyük bir yatırım anlamına geldiğini belirten Federasyon Başkanı Musa Aydın, birçok güreşçinin bu tesislerden yetişerek ülkemizi başarıyla temsil edeceğine vurgu yaptı. Belediyemiz Güreş Takımını ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını dileyen Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın tarafından sporcularımıza hediyeleri verildi.

Çatalca Belediyespor Kulübü İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’nun gezilmesi ardından ziyaret makamda devam etti.

İlçemizde spora dair yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’nın adının sporla özdeşleşmesi için birçok alanda eşzamanlı olarak çalışmalar yapıldığını ifade etti. Güreşin ilçemizde önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkanımız Mesut Üner, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.