Türkiye Şampiyonu Gözde’den Başkan Cem Kara’ya büyük hediye

Türkiye Karate Şampiyonu Milli Sporcumuz Gözde Baydemir, 23. Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda gümüş madalyanın sahibi oldu. Gözde başarısını kendisine daima destek olan Başkan Cem Kara’ya armağan etti.

Çatalca’nın gururu Çatalca Belediyesi Karate Takımı’nın başarılı sporcusu, Türkiye Şampiyonu, Milli Karatecimiz Gözde Baydemir, 27/29/ Nisan 2018 tarihlerinde Sırbistan Belgrad da düzenlenen Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Balkan ikincisi oldu.

Balkanlarda Çatalca rüzgârı estirdi

Balkan Karate Şampiyonasında derece yapacağı sözünü tutan Çatalca Belediyesi Karate Takımı Milli Sporcusu Gözde Baydemir’in bu başarısı ilçede büyük sevinç yarattı. Gözde küçük yaşında gösterdiği büyük başarılarıyla Çatalca tarihine adını altın harflerle şimdiden yazdırdı.

Hedefi dünya şampiyonu olmak

Katıldığı müsabakalar öncesi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile görüşerek başarı dileklerini alan Gözde, Balkan Şampiyonası öncesi de amacının Balkan Şampiyonu olmak olduğunu belirtmişti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın çalışarak başarıya ulaşabileceği sözlerini kendisine ilke edinen Gözde çok çalıştığını ve yeni hedefinin dünya karate şampiyonu olmak olduğunu belirtti. Şampiyon sporcu desteklerinden dolayı Başkan Cem Kara’ya teşekkür ederek Balkanlarda gösterdiği başarıyı Başkan Kara’ya armağan ettiğini ifade etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca’yı ve Türkiye’yi milli takımda başarıyla temsil eden sporcuyu, antrenörünü ve ailesini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.