ULUSLARARASI KARATE KUPASINDA ÇATALCA RÜZGARI

Çatalca’mızda Başkanımız Mesut ÜNER’in spora ve sporcuya yaptığı yatırımların sonucu sportif başarıların seri olarak gelmeye başlamasıyla birlikte, ilçemizde taraflı-tarafsız herkesin takdirini ve alkışını alırken, Çatalca’mız gençlerinin spora olan ilgisi ve alakasının her geçen arttığı görülüyor.

ÇATALCA BELEDİYESPOR’LU TÜM SPORCULARIMIZDAN MADALYA GELDİ

Ekim ayının ilk haftası Bursa’da gerçekleşen uluslararası karate kupasına Çatalca Belediyespor’dan toplamda altı sporcumuz katılım sağladı. Kupaya katılan altı sporcumuzun tamamı dereceye girerek Çatalca’mıza madalyalarla döndü. Tamamı derece alan Çatalca Belediyespor’lu karate sporcularımızın üç birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük ile ilçemize dönüş yapması tüm ilçemizde büyük bir sevinç yaşattı.

Uluslararası turnuvadan gelen başarılarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’SPORA YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARIN SONUCU ÇATALCA GENÇLİĞİMİZİN BAŞARILARINA ŞAHİT OLMANIN SEVİNCİ ANLATILMAZ YAŞANIR. 01-03 Ekim 2021 tarihlerinde Bursa'da Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde 1. Esat Delihasan Uluslararası Kyokushin Karate Kupasında Çatalca rüzgarı esti. Çatalca Belediyespor olarak katıldığımız uluslararası turnuvada, 6 sporcumuzdan 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük ile Çatalca'mızın gençleri tarih yazdı sizlerle gurur duyuyoruz. Tebrikler. Hayırlı olsun.’’ dedi.