Ürünümüz Bol Hasadımız Bereketli Olsun

Ürünümüz Bol Hasadımız Bereketli Olsun

20.Erguvan Festivali kapsamında Çatalca Belediyesi, Çatalca Ziraat Odası Başkanlığı ve Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi işbirliğinde Hasat Şenliği düzenlendi.

Muratbey Mahallemizde düzenlenen programa Belediye Başkanımız Mesut Üner,Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, İlçe protokolü ve çiftçiler katıldı.
Hasat Şenliğinde tüm çiftçilere bereketli bir yıl dileyen Başkanımız Mesut Üner, "Ürünümüz bol hasadımız bereketli olsun" temennilerinde bulundu. Yılın ilk ayçiçek hasadı biçer döverlerin tarlaya inmesi ile başladı.

Çiftçilerede çeşitli hediyelerin verildiği Hasat Şenliği'nde Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'e ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'e Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Seyfettin Üner tarafından ilçe tarımına katkılarından dolayı plaket verildi.