Vali Yerlikaya Belediyemizi Ziyaret Etti

Vali Yerlikaya Belediyemizi Ziyaret Etti

İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya, belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarları'nın bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Vali Yerlikaya Harman Yaptı

İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya belediyemizi ziyaretinin ardından Kestanelik Mahallesi'nde gerçekleştirilen hasat programına katıldı.

Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte biçerdövere binen İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya bizzat biçerdöveri kullanarak yapılan harmanı gerçekleştirdi.

Vali Yerlikaya Vatandaşlarımız İle Buluştu

İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte Kestanelik Mahallesi'nde bulunan köy kahvehanesinde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hasbihal etti.