Vatandaşlarımızın Daima Yanındayız

Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Halkla İlişkiler birimi ekiplerimiz Gazilerimiz ve aileleri ile engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederken, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza da taziye ziyaretinde bulundu.

Saygı ve minnet duyduğumuz Kahraman Gazilerimiz Ahmet Yardım, Merhum Ahmet Biçer’in eşi Fikriye Biçer, Merhum Bedri Engin’in eşi Nurhan Engin ile bir araya gelen ekiplerimiz, Gazilerimiz ile ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner’in sevgi ve saygılarını kendilerine iletti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in büyük hassasiyet göstererek, daima yanlarında olduğu engelli vatandaşlarımızdan Ayhan Kuyumcu, Basri Işık, Badegül Işık ile aileleri Halkla İlişkiler Birimi ekiplerimiz tarafından ziyaret edildi.

Başkanımız Mesut Üner’in selam ve sevgilerini kendilerine ileten ekiplerimiz, talep ve önerileri olan vatandaşlarımızı da dinledi.

Vatandaşlarımıza Baş Sağlığı Dilediler

Merhum Erdinç Yılmaz’ın yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulunan ekiplerimiz, Başkanımız Mesut Üner’in taziyelerini de ileterek baş sağlığı diledi.

#BirlikteBaşaracağız