VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkanımız Mesut Üner il ve ilçemizdeki 48 saatlik sokağa çıkma yasağında vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için yoğun bir şekilde çalışıyor.

İlçemizdeki fırınları kontrol eden Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın ekmeksiz kalmaması için çalışan fırıncılarımızla da tek tek görüştü.

Bu süreçte vatandaşlarımızın ekmeksiz kalmaması için gerekli tüm önlem ve tedbirlerin alındığını belirten Başkanımız Mesut Üner bu konuda İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemizin 7/24 vatandaşlarımızın yanında olduğunu ve dileyen vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları anda bizlere ulaşabileceğini belirtti.

“ İl ve ilçemizdeki 48 saatlik sokağa çıkma yasağında sizlerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerimizle birlikte görevimizin başındayız” ifadelerine yer veren Başkanımız Mesut Üner, “Bu süreçte tüm imkânlarımızı seferber ettik. Fırınlarımızda denetim ve görüşmeler yaptık, gerekli tüm önlem ve tedbirler alındı. Biz her koşulda ve şartta vatandaşlarımızın yanındayız. Yaşadığımız bu zorlu günleri birlik beraberliğimizle, hep birlikte aşacağız.” şeklinde konuştu.

#BirlikteBaşaracağız