YARIM ASIRLIK ÇÖZÜM

Başkanımız Mesut ÜNER ilçemize kazandırdığı tarihi projelerin yanı sıra, Çatalca’mızda uzun yıllardır çözüm bekleyen kronik sorunların üstüne gitmeye kararlılıkla devam ediyor. Dünya şehri İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi ve Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızda bir kronik sorun daha son buldu.

Çatalca ilçe merkezimize otuz kilometre mesafedeki Ormanlı mahallemiz Türbe sokakta yarım asırdır bekleyen altyapı çalışması Başkanımız Mesut ÜNER talimatları sonrası yapılan çalışmalarla son buldu. Ormanlı mahallemiz Türbe sokakta yaklaşık kırk hanenin yarım asırdır mağdur olduğu altyapı sorunun çözülmesi tüm mahalle halkımızda büyük bir sevinç yaşattı. Yapılan altyapı çalışmalarımız sonrası Ormanlı Mahalle Muhtarımız Kerem BECEREN ve mahalle halkımız yapılan çalışmalardan dolayı oldukça memnun ve mutlu olduklarını belirterek, Başkanımız Mesut ÜNER’e teşekkürlerini sundular.

Çatalca Ormanlı mahallemizdeki yarım asırlık sorunun çözümü sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’Ormanlı mahallemiz Türbe sokakta uzun yıllardır çözülmeyen altyapı sorununu çözüme kavuşturduk. Yapılan çalışmalarımız kapsamında Ormanlı mahallemizdeki kırk hanemizin atık su kanallarının kurulumunu sağladık. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçemizde bütüncül çalışma prensimizden taviz vermeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hayırlı olsun’’ dedi.