Yeni Derneğimiz İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun

Görüntülenme : 1912

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırı Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin açılış törenine katıldı.

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Sinan Karaca Öztürk, Geçmiş Dönem AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Arif Davulcu, Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve mahalle sakinlerimizin katılım gösterdiği törende yeni derneğin ilçemize hayırlı uğurlu olması dilekleri ile açılışı gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Bülent Alaydın yaptığı konuşmada derneğin kurulum aşamasında ve açılış töreninin açılmasında kendilerine vermiş olduğu katkılardan dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Birbirimizin derdini dert edinelim

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner derneklerin birlik ve beraberliğimizin artırılmasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Bizlerin bu şekilde birliği, beraberliği ile Çatalca’mızda çok güzel şeyler oluşturacağız. Kaleiçi Mahallemizdeki Derneğimizin de burada bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Derneğimizin de birbirlerine destek verdiklerini görüyorum. Birbirimizin derdini dert edinmeyi, iyi günümüzde de kötü günümüzde de bir arada olmayı ilke edinelim. Bu derneklerimizin birlik beraberlikle aynı çatı altında buluşarak bizlere geldiğini gördüğümde çok mutlu oluyorum. Bu derneğimizin sadece sosyalleşme derneği değil birçok alanda faaliyet yapacağını biliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Derneğimizin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırı Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin açılış töreni akşam sanatçı Aysun Taşçeşme’nin verdiği muhteşem konser ile devam etti.