Yeni İşletmemiz Çatalcamıza Hayırlı Uğurlu Olsun

İzzettin’deki Koreli Restaurant’ın açılış törenine katılan Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in hayırlı, uğurlu olsun dileklerini iletti.

Koreli Restaurant’ın açılış törenine; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner adına Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Açılış kurdelesi hep birlikte kesilirken, işletme sahibi Burkan Erkan’a hayırlı olsun dilekleri de iletildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in işletmenin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ettiğini ileten Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın, işletme sahibi Burkan Erkan’a bol kazançlar diledi.