Yerinde yönetim Yerinde hizmet!

Yerinde Yönetim Yerinde Hizmet!

Çatalca Belediyesi olarak, Siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına, 'Yerinden Yönetim Anlayışı' ile başlattığımız proje neticesinde,
Çatalca Belediyesi Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binamızın açılışını gerçekleştirdik.

Çatalca Belediyesi Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binamızın açılışına, Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca İlçe Kaymakamımız İnci Sezer Becel, İlçe Jandarma Komutanımız Kadir Duvan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aydın, Ömer Erçin, İkram Kaya, Fehmi Akyüz, Belediye Genel Koordinatörümüz Halit Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Meclis Üyemiz Tuba Uzun, Spor İşleri Sorumlusu Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu, Kestanelik Mahallesi Sorumlusu Meclis Üyemiz Turhan Uçar, AK Parti-MHP Meclis Üyelerimiz Olcay Güvenci, Hakan Göl, Mahmut Acar, Özkan Arslanca, Başkan Danışmanımız Bahadır Sügür, CHP- İYİ Parti Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerimiz, Kestanelik Mahalle Muhtarımız Mehmet Çakır ve diger Mahalle Muhtarlarımız, Gazilerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, AK Parti İlçe Sorumlusu Engin Telli, İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar ve değerli Kestanelik Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış merasimi, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve vatanları uğruna canlarını vermekten çekinmeyen Aziz Şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.

Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada, 'Siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına, Yerinde Yönetim Anlayışı ile başlattığımız projemizde yapacağımız Ek Hizmet Binasının birincisini açmış bulunuyoruz. Biz Kestanelik, Çanakça, Binkılıç, Çiftlikköy, Karacaköy ve Muratbey Mahallelerimizden oluşacak olan Ek Hizmet Binalarımızın birincisini açmış bulunmaktayız. 2009 yılında kapatılan Belde Belediyeleri'nin, Yerinde Yönetim Anlayışıyla yeniden Ek Hizmet Binalarının açılışını gerçekleştirerek, belki de Ülkemizde, Büyükşehirler nezdinde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kestanelik birimine 7 adet Mahalle bağlayacağız. Diğer bütün Ek Hizmet Binamızın olduğu yerler bu şekilde olacak. Vatandaşlarımız uzak mahallerimizden ilçeye gelmektense, bağlı oldukları Ek Hizmet Binalarında işlemlerini burada halledecekler. Ben şimdiden bu hizmetlerimizin Çatalca'mıza Hayırlı olmasını temenni ediyorum'

Kestanelik Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır, 'Bu hizmet yıllardır özlemini çektiğimiz bir hizmetti. Böyle bir hizmeti bize sunan Belediye Başkanımız Mesut Üner'e teşekkür ediyoruz'

Kestanelik Mahallesi Sorumlusu Meclis Üyemiz Turhan Uçar, 'Yerinde yönetim anlayışına uygun olarak açılan bu hizmet birimimizin Çatalca'mıza Hayırlı olmasını temenni ediyorum'

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından, Çatalca Belediyesi Kestanelik Mahallesi Ek Hizmet Binamız hizmete başladı.

Açılış sonrasında Başkanımız Mesut Üner beraberindekilerle Kestanelik Mahallesi'nde bulunan 'Öğretmen Hüseyin Uzun Parkı'nda vatandaşlarımız ile sohbet ettiler.