YİNE ETKİNLİK YİNE ÇATALCA’MIZ

Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte, Çatalca’mız sadece devasa projelerle değil, ilçemizde düzenlenen kültür sanat etkinliklerimizle de adından söz ettirmeye durmaksızın devam ediyor. Geçen Pazar günü Dünya Mutluluk Günü etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser organize eden Başkanımız Mesut Üner, bu Pazar Dünya Tiyatrolar günü etkinlikleri kapsamında muhteşem bir tiyatro gösterisi organize etti.

Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri hazırlıkları aylar öncesinden başladı. Başkanımız Mesut Üner böylesine önemli günde Çatalca Belediyemiz tiyatro kursundaki öğrencilerimizin sahne alması talimatını Kültürden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun’a iletti. Başkanımız Mesut Üner’in bu talimatı üzerine harekete geçen Kültürden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun, ekibiyle birlikte bir etkinliği daha eksiksiz ve kusursuz tamamladı. Etkinlikte Çatalca Belediyemiz tiyatro kursumuzun çocuk öğrencileri muhteşem bir sahne performansıyla ‘’Sihirli Kitap’’ adlı oyunu sergiledi. Çocuklarımızın sergilenen muhteşem sahne performansı sonrası seyirciler oyuncularımızı ayakta alkışladı. Alkışlar sırasında Başkanımız Mesut Üner’in Çatalca Belediyemizin çocuk tiyatro kursu öğrencileriyle duyduğu gurur gözlerinden okunuyordu.

Böylesine muhteşem sahne gösterisi sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğümüzüm kendileri küçük, yetenekleri ve yürekleri çok büyük tiyatro kursu öğrencilerimizin Dünya Tiyatrolar Gününde Nazım Özbay Kültür Merkezimizde sahnelediği ‘’Sihirli Kitap’’ isimli tiyatro gösterisini büyük bir gururla izledik. Hep beraber gördük. Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza şans verildiğinde neler yapabileceklerini büyük bir gururla izledik. Kararlıyız. Tüm Türkiye ve Dünya Çatalca’mızın adını kültür, sanat ve spor hasılı her alanda başarılarıyla duymaya devam edecek. Böylesine güzel bir gösteri için Çatalca Belediyesi tiyatro kursundaki tüm çocuklarımızı ve eğitmenlerimizi yürekten kutlarız. Bu vesileyle de tüm sanat camiamızın Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlu olsun.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor