Yoğun Kar Temizlik Ekiplerimizi Durduramadı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in dur durak bilmeyen hizmet anlayışı doğrultusunda çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun kar yağışında da görevlerini eksiksiz yerine getirdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemizde ki yoğun kar yağışı nedeniyle oluşturduğu Kar Koordinasyon Merkezi’ne bağlı olarak çalışan ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Koordinasyon Merkezi kontrolünde tuzlama ve kar küreme işlemlerine kar yağışının başladığı ilk andan itibaren başlayan ekiplerimiz arasında yer alan Temizlik Müdürlüğü ekiplerimiz aynı zamanda vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun bir performans sergileyerek ilçemiz atık toplama görevlerini de ihmal etmedi.

Hizmette saatlerin mevsimlerin önemi yok

Karla mücadele sırasında mahallelerimizde çöp konteynerlerinin boşaltılması işlemini yoğun kar yağışına rağmen sürdüren ekiplerimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaldırımları kardan arındırılarak vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması için mücadele etti.

“Çatalca’mıza hizmet etmekte bizler için gecenin, gündüzün hiç bir saatin, soğuğun, sıcağın hiç bir mevsimin ayrımı yok” şeklinde konuşan Başkanımız Mesut Üner, karla mücadele konusunda saat mefhumu gözetmeksizin çalışan ekiplerimize teşekkür ettiğini belirtti.