Yoğun Kar Yağışı Karşısında Belediye Gece Gündüz Çalışıyor

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışında 24 saat mesai esasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan gece ekibi nöbeti gündüz ekiplerine devretti.

Çatalca’da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı kesintisiz devam ediyor. Kar yağışı karşısında belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürüyor.

Başkan Cem Kara, beraberindeki başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sabahın erken saatlerine kadar belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmalarını takip etti.

"Kar yağışı karşısında vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için var gücümüzle çalışıyoruz" diyen Başkan Cem Kara "Yoğun kar yağışı ile birlikte zorlaşan ulaşımı rahatlatmak için tüm araç, ekipman ve personellerimizle 24 saat kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Kesintisiz yağan kar nedeni ile açtığımız yollar kısa süre içerisinde tekrar kapanıyor. İş makinelerimiz ile kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Sabah saatlerine kadar devam eden çalışmalar gün içinde Çatalca’da kesintisiz devam ediyor.