Yöresel Ürünler Satış Standına Sürpriz Ziyaret

Yöresel Ürünler Satış Standına Sürpriz Ziyaret

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde birçok noktada kurulan Çatalca Belediyesi Yöresel Ürün Standını ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in yerel üretime verdiği önem doğrultusunda, ilçemizin farklı noktalarına kurulan yöresel ürün stantları ile tüketicilerin üreticiyle direkt olarak buluşması, yerel üretimin artması ve ilçe ekonomisinin canlanması hedefleniyor. Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla sayıları her geçen gün artan stantlar, halkımızın ve ilçemizi ziyaret eden vatandaşlarımızın da yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Esenler Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte makam ziyaretinin ardından ilçemizdeki yöresel ürün stantlarından birini ziyaret ettiler. Üreticilerle ve esnafla sohbet eden Başkanımız Mesut Üner, hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulundu.

#ÜretenÇatalca