Zabıta Ekiplerimiz Boru Hattı Üzerinde Yer Alan Tır Parkını Tahliye Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için gece gündüz demeden çalışma anlayışı doğrultusunda ekiplerimizde halkımızın memnuniyetini en üst seviyede tutarak çalışmalarına devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz ilçemizin düzeninden huzur ve güvenliğine kadar pek çok başlığın altında sıralanan görev alanlarında, vatandaşlarımızın hayatının her anında yer alıyor.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği önemli

Bir taraftan rutin görev ve hizmetlerini yerine getiren ekiplerimiz aynı zamanda vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini de çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor.

İlçemizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini ön planda tutarak riskli olan alanlarda tahliye çalışmaları da gerçekleştiren Zabıta Ekiplerimiz tarafından BOTAŞ boru hattı üzerinde faaliyet gösteren tır parkı tahliyesi de gerçekleştirildi.