Zabıta Ekiplerimizden İş Yerleri ve Maske Denetimi

Zabıta ekiplerimiz Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe merkezimizde polis, mahallelerimizde jandarma ekipleri ile birlikte iş yerlerinde ve toplu taşıma araçlarında denetimler gerçekleştirildi.

İş yerlerine yapılan denetimlerde İçişleri Bakanlığı tarafından normalleşme sürecinde belirlenen kurallara uygunluk kontrol edilirken, toplu taşıma araçlarında da maske takılmasını sağlamak, maske takma kuralına uymayanlara da ceza uygulamak amacıyla denetlemeler yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde uygulamaların sıklıkla devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim önceliğimiz. İş yerlerimizin belirlenen kurallara uyması, vatandaşlarımızın takılması zorunlu olan maske kullanması hem kendi hem de çevre sağlığını korumak için çok önemli. İlçe sakinlerimizin çoğunun kurallara uyması, bilinçli bir şekilde maske ve sosyal mesafeye dikkat etmesi bizleri mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.