Zabıta gerekli tedbirleri aldırıyor

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yıkımlarda gerekli tedbirleri aldırdı.

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde eski binaların müteahhit firmalar tarafından yıkımları yapılırken çevre sakinlerinin ve vatandaşların zarar görmemesi için gerekli emniyet tedbirlerini aldırıyor.

Ekipler yıkım işlemlerinin hafta sonu ve resmi tatillerde dâhil olmak üzere, ”Çevresel gürültünün değerlendirilmesi ve yönetimi” yönetmeliğine uygun şekilde yapılmasını sağlıyor.

Zabıta Müdürlüğü’nün kontrolünde, yüklenici firma tarafından yürütülen yıkım çalışmalarında aralıksız çalışan Zabıta ekipleri, herhangi bir kazanın yaşanmasına mahal vermedi. Yıkım boyunca, üst düzey güvenlik önlemleri aldıran ekipler, binanın etrafını çevreleyerek gerekli güvenlik önlemlerini aldırdı.