Zabıta ve Emniyetten “Huzurlu Sokaklar” operasyonu

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, huzur operasyonu düzenledi.

Çatalca Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında ve insanların yoğun olarak bulunduğu sokaklarda operasyon düzenledi. “Huzurlu Sokaklar” adı altında halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan uygulamada kimlik kontrolleri yapıldı, seyyar satıcılara, dilencilere ve vatandaşları rahatsız eden kişilere geçit verilmedi.

Ekipler, vatandaşların huzur ve güveni için operasyonların devam edeceğini, belirli saatlerle sınırlı tutulmayıp günün her vakti yapılacağını belirtirken yapılan denetim ve kontrol uygulaması Çatalcalılar tarafından da beğeniyle karşılandı.