Zabıtalar Denetimi Bırakmıyor

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde et, balık, sakatat ve tavuk satışı yapan iş yerlerini denetledi.

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, denetim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik et ürünlerini tüketmelerini sağlamak amacıyla yıl içerisinde düzenli olarak denetim yapılıyor.

Vatandaşlarımızda hassas olmalı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konuya dair yaptığı açıklamada halk sağlığına dikkat çekerek “Zabıta ekiplerimiz tarafından devam eden denetimlerimizde et, balık, tavuk, sakatat ürünleri satışı yapan işyerlerinde, kaçak kesimi önlemek, hijyen koşulları, et ürünlerinin sağlıklı bir şekilde satışının yapılması, işyeri ruhsatı kontrolleri vb. yapılıyor. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde gıda tüketmelerini sağlamaktır, vatandaşlarında bu konuda hassas olmasını bekliyoruz. Denetimlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Ekipler 7/24 görev başında

İlçe halkının huzur ve refahını sağlamak için vardiyalar halinde, günün yirmi dört saati geceli gündüzlü faaliyetlerini sürdüren Çatalca Belediyesi Zabıta ekipleri, hizmetlerini en geniş şekilde halka ulaştırmaya çalışarak mesai saatleri dışında da aynı şekilde, 7/24 görev esasına göre hizmet vererek Nöbetçi ve Gece Ekipleri ile denetim ve kontrollerini eksiksiz yapmaktadır.