Zorlu mücadele büyük destek

Spor Toto 3.Lig 2.Grup 18.Haftasında kendi evinde Bodrumspor'u ağırlayan Çatalcaspor, umduğunu bulamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Karşılaşma 15 Ocak 2017 (Pazar) günü saat 13:00'da Ziya Altınoğlu Stadında oynandı. Soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden mücadele veren takımları Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalcalılar yalnız bırakmadı.

Maçın 33’üncü dakikasın da rakip takım futbolcusu Çağrı Tekin’in attığı golle belirlenen skor, Çatalcaspor’un tüm mücadelesine rağmen değişmeyerek maçın sonucunu belirledi. Çatalcaspor 28 puanda kalırken Bodrumspor puanını 31’e yükselten taraf oldu.

Mücadelemize devam edeceğiz

Başkan Cem Kara “ Maç bu, 90 dakikada her an her şey değişebiliyor. Futbolcularımız güzel mücadele etti. Yenilmenin üzüntüsünü yaşadık fakat önümüzdeki maçlarda hatalarımızdan ders almış olarak mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde takıma olan inancının tam olduğunu vurguladı.

Başkan Cem Kara’ya teşekkür ederiz

İkinci devrenin açılış maçına iyi bir hazırlık evresi geçiren Çatalcaspor, hava muhalefeti nedeniyle kendi tesislerinde çalışamayacağı için Başkan Cem Kara’nın desteği ile Antalya, Lara Kervansaray Otel’de kamp yaptı. Ligin ikinci yarısı için iyi bir çalışma ortamı bulan Sarı-kırmızlı ekip Cuma günü kamptan döndü ve kendi tesislerinde kampa girerek, maça iyi bir moralle başladı.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Belediye Başkanı Cem Kara’ya bu jestinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkürlerini ileterek “ Çatalcaspor olarak ligin ikinci yarısı için iyi bir çalışma ortamı sunan ve takımımızı kampa gönderen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Çatalcaspor haftaya deplasmanda Pazarspor ile oynayacak.