CUMHURİYET MEYDANI VE MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZ

Çatalca’mızı geleceğe yemyeşil bir ilçe olarak, örnek bir ilçe olarak taşımak için çalışıyoruz.

Cumhuriyet Meydanımızı Çatalca’mıza yakışan bir meydan haline getiriyoruz.

Çünkü Çatalca’mız ve Çatalca halkı bunu hak ediyor. İlçemizin de Çatalca’ya yakışan bir meydanı olacak.

Cumhuriyet Meydanımız ve Millet Bahçemiz birbirini tamamlayarak ilçe merkezimizi vatandaşlarımızın çok daha rahat kullanabileceği, huzur bulacağı bir sosyal yaşam alanı haline getirecek.

Millet Bahçemiz vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği, yürüyüş ve spor yapabileceği bir yaşam merkezi olacak.

Kendi kendini temizleyen biyolojik göletiyle, kuru havuzları, çocuklarımıza oyun parkları, spor alanları, yürüyüş, koşu ve bisiklet yollarıyla, oturma grupları, kamelyaları, çim amfisi, tematik bahçeleriyle kafe ve kütüphanesiyle vatandaşlarımızın aileleriyle vakit geçireceği, yorgunluklarını atabilecekleri bir yaşam merkezi olacak.

300 ARAÇLIK OTOPARK YAPIYOR İLÇEMİZİN KRONİKLEŞMİŞ SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ

Çatalca’mızın yıllardır kronikleşmiş bir sorunu otopark.

Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi projemiz ile ilçemizde otopark sorununu da ortadan kaldırıyoruz. Yer altına 300 aracın park edebileceği 2 katlı otopark yapıyoruz.